Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Λαών Opium

Κινήματα Ειρήνης και Πράσινης Οικολογίας, οδηγούν λαούς στην υποτέλεια. Αυτό που έκαναν οι Ιεραπόστολοι στους Ιθαγενείς, τους έδιναν τη Βίβλο και τους έπαιρναν τη γη των, το ίδιο πετυχαίνουν και τα Ειρηνιστικά Κινήματα: Συγκεντρώνουν την πολεμική ισχύ στους τεχνολογικά ανεπτυγμένους και κάνουν τους υπόλοιπους άβολες μάζες πτωχών τόσο οικονομικά όσο και πνευματικά.

Και η τρομοκρατία εργαλείο και όπλο των ισχυρών είναι. Αυτή αλλάζει οικονομικές και εμπορικές σχέσεις, αυτή έσβησε τον ελεύθερο τουρισμό, τις ανέμελες περιηγήσεις σε θάλασσα και δάση.

Οι λαοί θα βρουν την αξιοπρέπειά των όχι με Συμμαχίες αλλά με θάρρος και τόλμη τόσο στη ζωή όσο και στο θάνατο. Τουλάχιστον για όσους λαούς αποφασίσουν να μην γίνουν σκουλήκια.

Οι Αρετές τών ανθρώπων στα πεδία τών Μαχών διαφαίνονται και υπέρτατη Αρετή είναι το «Μάχεσθαι».

Πεδία Μαχών είναι και άλλα πεδία από τα γνωστά φυσικά μέρη. Ο Νους οφείλει να μάχεται και να διαχωρίζει το κακό από το καλό, την Αρετή από την μοχθηρία και νωθρότητα. Τον Χριστό από τον Διάβολο. Η υποχρεωτική εκπαίδευση οφείλει να προσαρμοσθεί στις πραγματικές συνθήκες και να διδάσκει στα παιδιά μεθόδους κατανοήσεως τού αδιεξόδου ενός υπέρβαρου πληθυσμιακά πλανήτη και την μη Αρετή ενός αυξανόμενου και πεινασμένου πληθυσμού.

Πολωνός ήταν ο Πάπας που βοήθησε στην Αλλαγή τής Ευρασίας, Αφρικανό-Αμερικάνος μάλλον θα είναι ο νέος πρόεδρος τής Αμερικής, αυτός που θα λύσει τα Αμερικανικά ζητήματα, αυτά που δεν έλυσαν επαρκώς για τους Βρετανούς οι Alfred Beit και Cecil Rhodes.

Δεν είναι γνωστό εάν ο Άλφρεντ είχε επαφές με τους Σοφούς τής Σιών, αυτούς που συνεδρίαζαν την ίδια εποχή στην Ελβετία.

2 σχόλια:

Κλεάνθης Αλ. Μακαρώνης είπε...

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο IMF προειδοποιεί για συνέπειες αστάθειας στους Λαούς λόγω πείνας από την συνεχή άνοδο τών τροφίμων στην παγκόσμιο Αγορά.

Αυτό το Ταμείο οδηγείται από Steering Comity όπως και η Λέσχη Bilderberg.

Τα Παγκόσμια ΜΜΕ ασχολούνται εντατικά με την Αφρική, τους απογόνους τών Μάου-Μάου στη Κένυα και τα χωράφια τής Ζιμπάμπουε, τής χώρας τών Rhodes και Jameson.

Τα τρόφιμα ακριβαίνουν για να καλύψουν Ευρωπαϊκές ανάγκες για βιοκαύσιμα, αλλά στη Αίγυπτο πολλοί δεν μπορούν να αγοράσουν ψωμί.

Κοσσοβάροι κατηγορούνται για Εμπόριο Ανθρώπινων Οργάνων από Σέρβους που στη συνέχεια εκτέλεσαν το 1999 όταν η Συμμαχία βομβάρδιζε τους Σέρβους και τα Μοναστήρια τής περιοχής.

Η λανθασμένη θεωρία τού Αυξάνεσθε και Πληθύνεσθε τώρα δείχνει το αδιέξοδο τού σφάλματος. Ο πλανήτης ΔΕΝ είναι άπειρος για να φιλοξενήσει άπειρο αριθμό ζώντων.

Άπειρο και Μοναδικό είναι το Σύμπαν σ' αντίθεση με τις μελέτες τών φυσικών που κάνουν λόγο για πεπερασμένο και επίπεδο και ίσως πολλά σύμπαντα. Αυτοί οι επιστήμονες θα προσφέρουν χρησιμότερο έργο εάν ασχοληθούν με το πεπερασμένο τής Γης και αντί να μετατρέπουν τα τρόφιμα σε καύσιμα να μελετήσουν αποτελεσματικούς και όχι απάνθρωπους τρόπους περιορισμού του παγκοσμίου πληθυσμού.

Με τόση τεχνολογία εἰναι αδιανόητο η μείωση να εξαρτάται από πολεμικές επιχειρήσεις με αρχέγονες μεθόδους εξοντώσεως αντιπάλων. Δεν θα χρειάζονται τέτοιες καταστάσεις εάν οι θρησκείες αντί να προωθούν το Αυξάνεσθε εξηγούσαν τις Αρετές τού Μή Πληθύνσθε.

Ανώνυμος είπε...

...τα 3 Μ..: ΜΜΜ..!
Missionary..: ιεραπόστολος..: ιδεολογικός ιμπεριαλισμός No 888..,
Merchant..: έμπορος..: οικονομικός ιμπεριαλισμός Νο 666..,
Master..: κατακτητής..: εδαφικός ιμπεριαλισμός Νο 777..!
Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.siopi.gr
Αποκωδικοποίηση...: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,...
Σχηματοποίηση λόγου, θεογονία, κοσμογονία,...
Γεια...