Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Ασφάλιση Ζωής

Ο θεσμός τής οικογένειας άρχισε να αδυνατίζει με την ίδρυση τών Κοινωνικών Ταμείων Ασφαλίσεως τών Εργαζομένων.

Όμως με τόσους ανέργους, αυτά τα Ταμεία τώρα, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις οικογενειακές παροχές προς τα γηραιά μέλη κάθε οικογένειας.

Με απαξιωμένα Ταμεία και με τον οικογενειακό θεσμό σε κατάσταση αντικαταστάσεως, το βέβαιο γεγονός τού γήρατος και τον θάνατο του καθενός, μια Νέα Ιδέα ή κάποια αναβίωση θεωρητικών δομών, μάλλον θα χρειασθούν να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα ενός αδιέξοδου Συστήματος Σοφιστών - Σιωνιστών.

Τα μέτρα όλων τών Δυτικών Κυβερνήσεων προς δήθεν επίλυση τού Δημοσίου Ασφαλιστικού Συστήματος κάθε χώρας, απλώς προετοιμάζουν το έδαφος για Νέες Καταστάσεις. Αυτές οι Νέες Καταστάσεις στοχεύουν σε κοινωνίες ανόητων και άβουλων πολιτών, ευκόλως κατευθυνόμενες με μεθόδους Αγοράς και επιβολής ρυθμών και μόδας μέσα από φήμες, χρηματοδοτούμενες από τα καταναλωτικά προϊόντα.

Όσο δε για τους Ελλαδίτες, αυτοί που δεν μπόρεσαν να διαβάσουν τον μόνο πάπυρο τού Δερβενίου από το 1963, αυτοί που δεν μπὀρεσαν να καταλάβουν ότι ο Δημοτικισμός ήταν η μεγαλύτερη πληγή στη συνέχιση τού Έθνους, με τον ατομισμό τους και τον ατομικισμό τους, απλώς θα παραμείνουν μια ομάδα παρασιτικών, οι οποίοι απλώς κεφαλαιοποιούν εργασία άλλων και να εισπράττουν κληρονομικά δικαιώματα από τα Μνημεία τών Αρχαίων.

Η Ελληνική Γραμματεία δεν κινδυνεύει να χαθεί, όσο υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με σπαράγματα, συνεπώς αυτά αξίζουν πάντα θα βρίσκουν τον δρόμο να δείξουν και στους επόμενους αυτά που κάποιοι κάποτε δημιούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: