Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Ο Λίνος, η Λίνα, ο Κώστας και η Θεοδώρα

Την Λίνα τής μουσικής την λεν' Ευαγγελία Νικολακοπούλου.

Την Καλλιόπη τού Μαγγίνα την λεν΄Λίνα.

Η Θεοδώρα και ο Κώστας δεν έχουν ακόμα εκφράσει συμπαράταξη με την Κύπρο όσον αφορά την ανεξαρτησία τού Κοσσυφοπεδίου από την Σερβία. Αντιθέτως θεωρούνται ότι έχουν συμπαραταχθεί με τούς υπόλοιπους Ευρωπαίους και την Αμερική, για απόσχιση τής Σερβικής επαρχίας. Δεν έφθασε ο διαμελισμός τής Γιουγκοσλαβίας. Το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδος - Κύπρου, δεν το τιμούν, προτιμούν Τουρκικές συνεργασίες εις βάρος τής Κύπρου; Απίστευτο. Πώς τολμούν και δεν αισχύνονται;

=============

Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΑ «BATTLE GROUPS» ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ

Αδελφικό μαχαίρωμα από την Αθήνα κατά της Κύπρου

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είπε «όχι» σε συμφωνία στον τομέα έρευνας και διάσωσης

Το Παρόν τής Κυριακής 9 Δεκ. 2007

=============

Πάντως, η Ντόρα Μπακογιάννη διαχώρισε έμμεσα τη θέση των Αθηνών από αυτήν της Λευκωσίας. Ερωτηθείσα αν η Αθήνα συμπλέει με τη θέση της Λευκωσίας, η οποία σύμφωνα με την Κυπρία υπουργό Εξωτερικών Ερατώ Μαρκουλλή «δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω» από τις θέσεις της και να αποδεχθεί την ανερξαρτησία του Κοσόβου χωρίς απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μια γειτνιάζουσα χώρα. Εχει σύνορα στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα συμφέροντα. Θα μελετήσει και θα αποφασίσει»...

Τον Άνθιμο, οι πολιτικοί δεν τον επιτρέπουν να εκφράζεται, διεκδικούν το αποκλειστικό δικαίωμα να διαχειρίζονται το μέλλον τής Ελλάδος και τού Ελληνισμού.

Μάς απειλούν με την αδυναμία τού Βελγίου να εκλέξει κυβέρνηση, χωρίς να σημειώνουν ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε καμιά ξενόφωνη μερίδα αντίστοιχη τών Γαλλοφώνων και Φλαμανδοφώνων τού Βελγίου. Εάν το Βέλγιο δεν μπορέσει να υπογράψει την Συνθήκη τής Λισαβώνας, αυτή που αντικαθιστά το Σύνταγμα τής Ε.Ε., τότε για άλλη μια φορά η Ε.Ε. θα παραμείνει απλώς μια Λέσχη Παντοπωλών και Τραπεζιτών.

Φοβάμαι ότι η Ιστορία δεν θα έχει καλά λόγια να καταγράψει για την παντελή έλλειψη άξιων αρχηγών και άξιων πολιτών να υπερασπισθούν την τιμή τους και το μέλλον τών παιδιών τους. Δεν μπορώ να πω ότι αντιλαμβάνομαι την έντονη επιμονή τής Σουηδίας για ένταξη τής Τουρκίας στην Ε.Ε.

Το λεξικό θεωρεί τον Λίνο τής Αρμονίας [τού ρυθμού και τής Μελωδίας] άλλον από τον υιό τού Απόλλωνα. Την Καλλιόπη όμως σαφώς την αναγνωρίζει ως μητέρα τού Λίνου, τού Ορφέα και θυγατέρα τού Δία και τής Μνημοσύνης.

Τώρα πώς η Καλλιόπη μπορεί να είναι και Λίνα, είναι κάτι που δεν το αντιλαμβάνομαι, αλλά πολύ περισσότερο δεν αντιλαμβάνομαι πώς μια Θεοδώρα μπορεί να μην κομίζει δώρα Θεού στους ανθρώπους της.

Ας περιμένουμε λίγο και θα δείξει.

Τώρα που τα σαμάρια δεν έχουν αξιόλογη ζήτηση και οι σαμαράδες σπανίζουν, ας βρεθεί ένας καλός Σαμαρείτης να προσφέρει καλές υπηρεσίες.

Η Σόνια στην Ινδία αγωνίζεται να προστατεύσει τους Μουσουλμάνους από τους Ινδουιστές, όπως έκανε και η Μαργαρίτα Θάτσερ για τους Μουσουλμάνους τών Βαλκανίων, θέλοντας να τους πουλήσει όπλα και να διαμελίσει τούς Σλάβους.

Τελικά ο Μαχάτμα δεν κατάφερε ακόμα να κάνει τους Ινδούς κυρίαρχους στην Ινδία και την Ινδία για τους Ινδούς. Δεν έχω ακόμα καταλάβει τι ακριβώς γίνεται στην πρώην Βιρμανία, εάν οι Μοναχοί εκεί είναι ανεξάρτητοι ή έχουν υποκινητές, οι δικοί μας Εσφιγμενίτες πάντως αντιμετωπίζουν πολλές δυνάμεις σε μια άνιση αναμέτρηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θ. Ρουσόπουλος:
Ο Β. Μαγγίνας βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα»

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007 14:40

«Ο κ. Μαγγίνας, ως ο αρμόδιος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση υπουργός, βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα"», δήλωσε σήμερα στο pressroom o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, και κληθείς να σχολιάσει επικείμενες αποκαλύψεις για τον υπουργό Απασχόλησης, είπε: «Φαντάζομαι, διάφορες έρευνες που τον αφορούν, μέχρι και στα προσωπικά του, απ' ότι είδαμε, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται».

«Άλλωστε», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «ο ίδιος αναγκάστηκε να δώσει μια πλήρη, αναλυτική αναφορά σε ζητήματα τα οποία θα μπορούσαν να θιγούν, ενδεχομένως, ακόμη και μέχρι το πού απασχολούνται τα παιδιά της συζύγου του από τον πρώτο της γάμο». «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνιση. Το καταλαβαίνουμε όλοι», ανέφερε ο κ. Ρουσόπουλος παρέχοντας πλήρη στήριξη στον υπουργό.

Όπως επίσης έκανε γνωστό, ο κ. Μαγγίνας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

==========

Η Δωρεάν Φιλοξενία, πού έπρεπε να δηλωθεί; Στο Τμήμα Αλλοδαπών, στην Αστυνομία, στο Υπ. Εσωτερικών, στο υπ. Εργασίας;

Ο συμψηφισμός εργασίας και ενοικίου, δεν στερεί έσοδα μόνο από το ΙΚΑ, αλλά και από το Δημόσιο, αφού ο φιλοξενούμενος δεν δηλώνει έσοδα και έξοδα για στέγαση και ο φιλόξενος, δεν δηλώνει έσοδα από είσπραξη ενοικίου.

Όλα Μαύρα και κατά τα άλλα συζητάμε για Μεταρρύθμιση τής Μαύρης Οικονομίας.

Μα αφού την έχουμε ήδη συμπεριλάβει αυτή τη Μαύρη οικονομία στα μεγέθη, με τη λογιστική αύξηση τών 25% στο Ακαθάριστο Προϊόν, με την οποία αύξηση μειώθηκε το έλλειμμα.

Είναι ντροπή να μάς κοροϊδεύουν τόσο ξεδιάντροπα!

Κλεάνθης Αλ. Μακαρώνης είπε...

Δεν ντρέπονται να μην στέκονται στο πλάϊ τής Κύπρου, δεν ντρέπονται να ανακοινώνουν ανοησίες.

Γελοίοι άνθρωποι παριστάνουν τους σοβαρούς, κοντεύουν να το πιστέψουν, κοντεύουν να πιστέψουν ότι θα το πιστέψουμε και εμείς και έτσι θα γίνουν σοβαροί αυτοί και γελοίοι εμείς.